Toegankelijkheidsmenu

Pers

picture
 • Collectie introductie 2017

  Collectie introductie 2017

  Een team van ontwerpers heeft zich bij de ontwikkeling van deze collectie laten inspireren door de Bohemian lifestyle, het natuurlijke Botanical gevoel met een knipoog naar ‘i bluessss’. Gewoon omdat de collectie van Your Edition zich daar voor leent.

 • Collectie introductie 2014

  Collectie introductie 2014

  Your Edition! speelt met kleur en dessin. Jong, fris en hip. Buiten de gebaande paden. Flexibel. Een belevenis van kleur zonder te overdrijven vertaald in een toegankelijke gordijncollectie met lef. Verrassende vormen, natuurlijke elementen, kleur en aandacht voor fantasie. Stoffen met sprankelende dessins zorgen in je interieur voor de finishing touch! Your Edition presenteert….

 • Collectie introductie 2013

  Collectie introductie 2013

  Een huis is om in te wonen, een interieur is om mee te spelen! De nieuwe collectie verrast met een mix van kleur, creativiteit en gebruiksvriendelijkheid. We stoeien met de nieuwste kleuren, dessinvormen en goede basic materialen. Een strak lijnenspel is daarbij belangrijk, net als geometrische en facetvormen. Er is een scala aan ‘nieuwe’ kleuren om mee aan de slag te gaan.

Your Edition! 
Postbus 298
NL-5700 AG Helmond
The Netherlands

t + 31 (0)492 386470

info@youredition.nl