Toegankelijkheidsmenu

Collectie 2018

Your Edition is een hip Nederlands gordijnstoffenconcept en staat voor een collectie voor jong en oud! Een collectie voor ‘mums & dads’, voor ‘boys & girls’, voor ‘teens’... eigenlijk voor iedereen die van wonen houdt! Voor vrolijke mensen met ieder hun eigen woonwensen!

 

 

Our way of creating...  De ontwikkeling van doek en dessin vindt plaats in eigen huis. Een jong en enthousiast team werkt dagelijks aan het merk. We halen inspiratie uit het leven, uit woonbladen, internationale beurzen, reizen maar ook uit kleine dagelijkse dingen. Omdat de lijnen kort zijn en we dicht op de bal zitten, spelen we handig en flexibel in op de laatste trends! Dat is our way of living.... of creating.... Dat zie je. Dat merk je. Dat voel je.

Binnen de collectie vind je naast een bont kleurenpalet ook een ruim assortiment in doeksoorten. Van ruige, stevige, stoere tot soepele, transparante en lichte stoffen. Van dicht en gesloten tot diverse maten van transparantie. Waar de zon dus in meer of mindere mate doorheen komt. Bovendien is een groot deel ook te confectioneren tot vouwgordijn. De combinatiemogelijkheden zijn eindeloos! 

Your Edition speelt feilloos in op de wensen van de hedendaagse consument. Marktonderzoek onder consumenten en retailers heeft ten grondslag gelegen aan de ontwikkeling en samenstelling van de collectie Your Edition.

     

Your Edition! 
Postbus 298
NL-5700 AG Helmond
The Netherlands

t + 31 (0)492 386470

info@youredition.nl